Holističen in naraven pristop k oskrbi konj in psov

Predstavljamo vam širok izbor visokokvalitetnih prehranskih dopolnil in negovalnih izdelkov priznanega angleškega proizvajalca Equimins. Nudimo tudi svetovanje o celostni, naravni oskrbi konj in psov, ki vašemu ljubljenčku pomaga doseči optimalno raven zdravja, vitalnosti in dobrega počutja. Za dodatne informacije in svetovanje nas kontaktirajte na: holistichorse@gmail.com.

Nekaj nasvetov in informacij o holistični oskrbi konj ter soočanju z najpogostejšimi zdravstvenimi težavami najdete tudi na podstrani članki.

 


V stolpcu na desni strani je seznam izdelkov, posebej priporočljivih pri težvah s sklepi. Le-te pogosteje doletijo starejše in bolj obremenjene, predvsem pa kovane konje. Razkovanje konja in prehod na t.i. barefoot način obrezovanja je eden izmed osnovnih in nujnih korakov pri celovitem odpravljanju težave. Podkve namreč ovirajo delovanje kopitnega mehanizma, zaradi česar se zmanjša absorbcija šoka in kar 70% šoka potuje naprej v sklepe.

 

Poleg razkovanja pa je zelo priporočljiva tudi prehranska podpora. Pri preprečevanju in zaviranju obrabe hrustanca ter pri bolečinah v sklepih in mišicah se daleč najboljše obnese Flexijoint liquid. Med drugim vsebuje hondroitin in glukozamin v tinkturi iz vražjega kremplja ter je eden naših najbolj priljubljenih izdelkov. Razlika v gibanju in udobju konja ali psa je opazna že kmalu po začetku jemanja.

 

Za podrobnejši opis kliknite na ime posameznega izdelka v stolpcu.

Kontakt:

e-mail: holistichorse@gmail.com

 

gsm: 031 785 674 (dr. Mateja Černič)