Holističen in naraven pristop k oskrbi konj in psov

Predstavljamo vam širok izbor visokokvalitetnih prehranskih dopolnil in negovalnih izdelkov priznanega angleškega proizvajalca Equimins. Nudimo tudi svetovanje o celostni, naravni oskrbi konj in psov, ki vašemu ljubljenčku pomaga doseči optimalno raven zdravja, vitalnosti in dobrega počutja. Za dodatne informacije in svetovanje nas kontaktirajte na: holistichorse@gmail.com.

Nekaj nasvetov in informacij o holistični oskrbi konj ter soočanju z najpogostejšimi zdravstvenimi težavami najdete tudi na podstrani članki.

 


V stolpcu na desni strani je seznam izdelkov, priporočljivih pri težavah z dihali oz. za ohranjanje zdravega dihalnega sistema.

 

Tinktura Air-way ali Respiratory se najbolje obnese, kadar je potreben celovit sistemski pristop, saj poleg krepitve pljuč in lajšanja kašlja spodbuja tudi delovanje imunskega sistema. Pri konjih z zelo zasluzenimi dihalnimi potmi in zapackanimi pljuči pa je hkrati z zeliščno tinkturo smiselno uporabiti še sirup za izkašljevanje Air-booster.

 

 

Wed

11

Jun

2014

Spopad z naduho in kroničnim kašljem

Mnogi lastniki se vsaj občasno srečujejo s problemom kašljanja pri navidezno sicer zdravih konjih. Napadi kašlja so lahko občasni, sezonski ali pa se razvijejo v trdovratno kronično kašljanje, ki močno zmanjša kvaliteto konjevega življenja, pa tudi njegovo sposobnost za večje fizične napore.

Read More

Kontakt:

e-mail: holistichorse@gmail.com

 

gsm: 031 785 674 (dr. Mateja Černič)