Holističen in naraven pristop k oskrbi konj in psov

Predstavljamo vam širok izbor visokokvalitetnih prehranskih dopolnil in negovalnih izdelkov priznanega angleškega proizvajalca Equimins. Nudimo tudi svetovanje o celostni, naravni oskrbi konj in psov, ki vašemu ljubljenčku pomaga doseči optimalno raven zdravja, vitalnosti in dobrega počutja. Za dodatne informacije in svetovanje nas kontaktirajte na: holistichorse@gmail.com.

Nekaj nasvetov in informacij o holistični oskrbi konj ter soočanju z najpogostejšimi zdravstvenimi težavami najdete tudi na podstrani članki.

 

V stolpcu na desni strani je seznam zeliščnih izdelkov Equimins. Gre za 100% naravne izdelke v obliki čistih zeliščnih tinktur (sestavine: zelišča v mešanici vode in alkohola) ali suhih zelišč. V delovanju tinktur ali suhih zelišč ni bistvenih razlik, se pa zeliščne tinkture precej hitreje absorbirajo v kri. 

 

Med najbolj vsestranske tinkture spadajo Air-way (za dihala), Cleanser (za jetra in ledvica), Echinacea (za krepitev imunskega sistema), Respiratory (za dihala) in Vražji krempelj (Devils claw - proti bolečinam v mišicah in sklepih)

 

Unikatna tinktura pa je tinktura Gut health (bivši Parasite repel) - 100% naravno, zeliščno sredstvo za odpravljanje notranjih zajedavcev. Naš najbolje prodajani izdelek.

 

Za podrobnejši opis kliknite na ime posameznega izdelka v seznamu.

Kontakt:

e-mail: holistichorse@gmail.com

 

gsm: 031 785 674 (dr. Mateja Černič)