Holističen in naraven pristop k oskrbi konj in psov

Predstavljamo vam širok izbor visokokvalitetnih prehranskih dopolnil in negovalnih izdelkov priznanega angleškega proizvajalca Equimins. Nudimo tudi svetovanje o celostni, naravni oskrbi konj in psov, ki vašemu ljubljenčku pomaga doseči optimalno raven zdravja, vitalnosti in dobrega počutja. Za dodatne informacije in svetovanje nas kontaktirajte na: holistichorse@gmail.com.

Nekaj nasvetov in informacij o holistični oskrbi konj ter soočanju z najpogostejšimi zdravstvenimi težavami najdete tudi na podstrani članki.

 


V seznamu na desni strani so navedeni izdelki, primerni za različne potrebe športnih konj.

 

Športni konji so podvrženi večjemu stresu in večjim količinam koncentrirane krme, kar oboje poškoduje koristno črevesno floro v črevesju, zato je priporočljivo dodajanje probiotikov (Probiotiki ali Micro-flora). 

Ker je večina športnih konj kovanih, hkrati pa so podvrženi tudi velikim obremenitvam, je zelo dobrodošla prehranska podpora sklepom, kot je npr. Flexijoint

 

Za izredno obremenjene konje (galoperji, parkuraši) pa so na voljo tudi specializirani izdelki: za boljšo izgradnjo in regeneracijo mišic (Kreatin, L-Carnitine), za izboljšanje delovanja pljuč (Lung boost), itd. 

 

Za podrobnejši opis kliknite na ime posameznega izdelka v seznamu.

Kontakt:

e-mail: holistichorse@gmail.com

 

gsm: 031 785 674 (dr. Mateja Černič)